Bizimle Biter Pdf İndir, Colleen Hoover

Colleen Hoover, romantik yetişkinlerle ilgili birçok kitap yazan çok ünlü bir yazardır. En kaliteli kitabı Bizimle Bitiriyor. Bu bir kurgu hikayedir, bu hikayede anlatılan her şey gerçek olaylara dayanmaktadır. Colleen Hoover bu hikayeyi 42 yaşında yazdı. Bu kitap Colleen Hoover’ın Mücadeleyi anlatan en popüler kitabı. Aşağıda bu hikayeyi kısa bir şekilde, tüm hikayenin özetini anlayabileceğiniz okuyarak anlatmak istiyoruz.

Colleen Hoover bu romanı 2016’da yazdı Bu roman çok romantik. Bu roman, çok romantik olan Lily Bloom hakkındadır. Hikâye, Lily Bloom ve Ryle Kincaid’in birbirlerine nasıl aşık olduklarının hikayesiyle başlar. Ryle Kincaid, Lily Bloom’la tanıştığında tacizci bir eve taşınır ve kötü bir ilişkiye düşer.

Şimdi geceye Lily’nin hayatıyla başlayarak bu hikayeye geçiyoruz. Boston, Leli’nin arkadaşıyla birlikte yaşadığı bir yerin adıdır. Lily’nin babası ölmüştü ve o da babasının son ayinlerini düzgün bir şekilde yerine getirmişti. Bundan sonra evini temizleyip takdis etti ve zihnini de takdis etti. Lily hayatı boyunca Kincaid adında bir cerrah olan bir adamla tanışır.

Lily ve Kincaid, romanın ikinci yarısında tanışırlar. Buradan, şimdi ikisinin de ilişki hakkında konuşacağı anlaşılıyor, ancak her ikisinin de ilişki hakkında farklı görüşleri olduğu için değildi. Lily evinde yalnız yaşıyordu ve o evliliği düşünüyordu ama Kincaid evliliği düşünmüyordu, o sadece sıradan bir ilişki istiyordu. Farklı görüşleri nedeniyle birbirlerinden uzaklaşırlar, ardından Lily bir ilişki arar. Bizimle Biter Pdf İndir
Bir toplantıdan sonra, Lily ve Ryle birbirlerinden ayrılırlar, ancak birkaç gün sonra tekrar buluşurlar. Lily ve Ryle arasındaki çekim artmaya başladı ama Lily fazla dikkat edemedi çünkü Lily bizimle evlenmeyeceğini biliyordu. Ryle’ın Alisha adında bir kız kardeşi vardı. Lily, Alyssa ile tanıştığında, onu evinde çalışması için işe alır. Lily geçmişini düşünür ve üzgün hissetmeye başlar. Lily’nin babasının ölümünden sonra, hayatının tüm arzuları kayboldu.

İsimBizimle Biter
YazarColleen Hoover
YayımcıSimon & Schuster Ltd
Sayfalar384
Dilimİngilizce


Artık Lily ve Ryle birbirlerini anlamaya başlıyorlardı ve bu insanlar arasındaki çekim de eskisinden daha fazla arttı. Lily ve Ryle de birbirlerine zaman ayırmaya başladılar ve yeni yerleri ziyaret etmeye gittiler. Bu ikisi arasındaki ilişkiyi görünce, ikisi de karı kocaymış gibi görünüyordu. Bütün bunlar Ryle’ın kız kardeşi Alyssa sayesinde mümkün oldu, Alyssa sayesinde Lily Ryle’ın evini ziyaret etmeye devam etti. Lily ve Alyssa birbirlerine çok yakındılar, ikisi de arkadaş gibi konuşuyorlardı.Bizimle Biter Pdf İndir


Ryle, Lily’nin evine vardığında, Ryle yemek yerken Lily’nin annesiyle Lily’nin annesiyle olan ilişkisi hakkında konuşur ve sonra Atlas gelir ve Lily onunla buluşmak için koşmaya başlar. Lily ve Atlas en iyi arkadaşlar gibiydiler ama Lily Atlas’ı 9 yıldır görmemişti. Artık Lily ve Ryle arasındaki mutluluk bitmeye başlar. Bir keresinde Lily ve Ryle birbirlerine zaman ayırdıktan sonra akşam buluşurlar ve sonunda Ryl’i yaralarlar. Bundan sonra Lily ve Ryle birbirlerinden uzaklaşmaya başlar ve bu insanlar arasındaki aşk da azalmaya başlar. Lily şimdi Atlas ile tanışıyor ve Lily, Atlas ile tanıştığı için çok mutlu.

Yorum bırakın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir